tukkirekka

Sähköiset tullauspalvelut – Sujuvat rajanylitykset – Tyytyväinen asiakas!

Pitamus Forwarding Oy on vuonna 2004 perustettu tullauksiin erikoistunut suomalainen huolintaliike. Tarjoamme EU:n ulkopuolista kauppaa harjoittaville yritysasiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa sähköistä tullauspalvelua sekä siihen liittyvää huolintaa ja neuvontaa maantie-, rautatie-ja laivakuljetuksissa.

Pitamus on kasvava perheyritys, joka hoitaa tullimuodollisuudet ja sujuvat tavarantoimitukset kustannustehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköiset järjestelmät, aidosti asiakaslähtöinen toimintatapa ja vahva tullausosaaminen tarjoavat palveluille oivalliset puitteet.

Menestyksemme taustalla on yrittäjähenkinen positiivinen työkulttuuri, yksilöllinen joustava asiakaspalvelu ja yli neljänkymmenen vuoden kokemus toimialalta. Tunnemme Venäjän ja Suomen välisen tullausmaailman, logistiikan ja erityisesti puutavaran maahantuontiin ja vientiin liittyvät määräykset ja käytännön prosessit.

Logistiikkapalvelut Venäjän rajalla

Pitamus on merkittävä toimija itärajalla tuontitullausten määrässä mitattuna, erityisesti maantieliikenteessä ja metsä-, puu- ja energiateollisuustuotteiden ja -raaka-aineiden tullauksissa. Asiakaskuntaamme kuuluu suuria ja pieniä ulkomaankauppaa harjoittavia yrityksiä eri puolelta Suomea.

Sähköistynyt tullausmaailma mahdollistaa sujuvat rajanylitykset 24/7 ja reaaliaikaiset tietoliikenneyhteydet Tullin kanssa takaavat nopean reagoinnin kaikkiin huolinnan tarpeisiin.

Jos yrityksesi haluaa selviytyä helposti ja vaivattomasti tullausasioista, edustamme teitä mielellämme näissä maahantuonnin ja viennin kuvioissa. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen kumppanuus tai yksittäinen kertatullaus, asiakkaanamme voit huoletta keskittyä omaan liiketoimintaasi ja luottaa siihen, että Pitamuksen kanssa homma toimii ja tavara liikkuu!

HSEQ (Työterveys – Turvallisuus – Ympäristövastuullisuus – Laatu) / toimittaja-arviointi 01/2021