tukkirekka

Sähköiset tullauspalvelut – Sujuvat rajanylitykset – Tyytyväinen asiakas!

Pitamus Forwarding Oy on vuonna 2004 perustettu tullauksiin erikoistunut suomalainen huolintaliike. Tarjoamme EU:n ulkopuolista kauppaa harjoittaville yritysasiakkaillemme luotettavaa ja asiantuntevaa sähköistä tullauspalvelua sekä siihen liittyvää huolintaa ja neuvontaa.

Pitamus on ahkera perheyritys, joka hoitaa tullimuodollisuudet ja sujuvat tavarantoimitukset kustannustehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköiset järjestelmät ja vahva tullausosaaminen tarjoavat palvelulle oivalliset puitteet.

Menestyksemme taustalla on yrittäjähenkinen työkulttuuri, yksilöllinen joustava asiakaspalvelu ja yli kolmenkymmenen vuoden kokemus toimialalta. Tunnemme Venäjän ja Suomen välisen logistiikan ja erityisesti puutavaran tuontiin ja vientiin liittyvät määräykset ja käytännön prosessit.

Logistiikkapalvelut Venäjän rajalla

Pitamus on merkittävä toimija itärajalla tuontitullausten määrässä mitattuna, erityisesti maantieliikenteessä ja metsä-, puu- ja energiateollisuustuotteiden ja -raaka-aineiden tullauksissa. Asiakaskuntaamme kuuluu suuria ja pieniä ulkomaankauppaa harjoittavia yrityksiä eri puolelta Suomea.

Toimistomme sijaitsee Etelä-Karjalassa Taipalsaarella, Lappeenrannan talousalueella, lähellä itärajan tärkeimpiä rajanylityspaikkoja. Sähköistynyt tullausmaailma mahdollistaa sujuvat rajanylitykset 24/7 ja reaaliaikaiset tietoliikenneyhteydet Tullin kanssa takaavat nopean reagoinnin tullaustarpeisiin.

Jos yrityksesi haluaa selviytyä helposti ja vaivattomasti tullausasioista, edustamme teitä mielellämme näissä maahantuonnin ja viennin kuvioissa. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen kumppanuus tai yksittäinen kertatullaus, asiakkaanamme voit huoletta keskittyä omaan liiketoimintaasi ja luottaa siihen, että Pitamuksen kanssa homma toimii ja tavara liikkuu!